Homeopathie bij zwangerschap

Bent u zwanger maar heeft u hinder van zwangerschapsklachten? Homeopathie kan uitkomst bieden! Onder meer misselijkheid, braken, vermoeidheid, blaasontsteking en jeuk kunnen effectief worden verholpen met behulp van een homeopathisch middel. Ook als u zich emotioneel niet goed voelt kan homeopathie wat voor u betekenen. Een homeopathische behandeling tijdens de zwangerschap is gelijk aan een behandeling tijdens welke levensfase dan ook. Ook tijdens de zwangerschap gaan we op zoek naar het totaalbeeld. Hoe u zich voelt, wanneer de klachten optreden, wanneer de klachten verbeteren en verergeren, enzovoort.

http://www.nvkh.nl/template/docs/folder_moeder_en_baby.pdf

Hieronder staan enkele kenmerken van zwangerschapsmisselijkheid.

Is er sprake van constante misselijkheid of met tussenpozen? Voelt de buik leeg of opgeblazen? Is er nog eetlust? Zijn er oprispingen? Is er knagende pijn? Gaat de misselijkheid samen met veel speeksel, met duizeligheid, met zwakheid, met hoofdpijn, met kokhalzen of met overgeven? Gaat het beter na het drinken van iets kouds, na het eten, na overgeven of in de frisse lucht? Wordt het erger na het eten of drinken? Is het 's morgens, 's middags of 's avonds erger? Wordt het erger na hoesten, dubbel buigen of bewegen? Verergert de misselijkheid bij het zien van eten of zelfs al bij het ruiken van eten?

Voor mij is het belangrijk om zoveel mogelijk over u en uw klachten te weten te komen. Bent u de misselijkheid zat? Neem dan contact met mij op.